kés webáruház logó

Összetett termék kereső:

Mindenhol
Raktárkészlet
Ár
Penge Hossz
Teljes Hossz
Acél típus
Márkák
Árgarancia

Termékek

Gyártók

30.000,- Ft. feletti vásárlásnál

A TERMÉK SZÁLLÍTÁSA INGYENES

Manikűr Ollók: Köröm, bőr, kombinált ollók

2023. jún. 22

_data/thumb_1687422493.jpg

Manikűr Ollók: Köröm, bőr, kombinált ollók


Ezzel a bejegyzéssel igyekszünk segíteni egy kicsit önöknek, hogy megtalálják a legmegfelelőbb "társat" a mindennapokra.


A manikűr ollók között, több típussal és különféle kialakítással találkozhatunk, különféle ár kategóriákban. Természetesen azt, hogy önöknek melyik fajtára van szükségük, azt maguknak kell eldönteniük igény szerint. A döntésben nagy szerepet játszó tényezők: a gyártók, az anyagok, a kialakítás és a megfelelő ár.

 

Manikűr ollók főbb típusai:


-Körömvágó olló:

A körömvágó olló használata elsősorban a szabad szélek lerövidítésére, valamint a körömsarkok kiigazítására, kivágására javasolt. Ennek a típusnak a hegye ugyanis nem túl keskeny, egy pontban pedig rés nélkül illeszkedik. Ez utóbbi azért lényeges, mert ha az illeszkedés nem megfelelő, akkor nem tud olyan jól vágni az olló. A kombinált olló neve szintén magába foglalja ennek az ollófajtának a funkcióját, vagyis ez a típus kialakításának köszönhetően alkalmas mind a körmök, mind pedig a bőr vágására egyaránt.

-Bőrvágó olló:

A bőrvágó ollót arra ajánlott leginkább használni, hogy a körmök közvetlen környezetében levő hámlásokat és bőrfoszlányokat eltávolítsuk. Éppen emiatt olyan a kialakítása, hogy a hegye vékonyabb, mint a körömvágó ollóé, valamint méretét tekintve egy picit kisebb is.

 

Vagyis a két típus között alapvetően az a különbség, hogy a körömvágó ollóval a körmöket, míg a bőrvágó ollóval a bőrt igazítjuk, ahogy erre az elnevezésük is utal.

-Kombinált olló:

kombinált köröm- és bőrvágó olló a kéz köröm- és bőr részeinek vágásához lett kifejlesztve. kicsi, erős olló, rövid, élezett pengével rendelkezik. A körmök és lábkörmök rövidítésére és formázására használják. Az úgynevezett toronyhegyben lévő speciálisan csiszolt pengéknek köszönhetően ez az eszköz bőrollóként is használható.

2 fajta vágóél létezik:

-Íves:

-Egyenes:


Világhírű manikűr ollók, márkák és származás szerint:

-Németországból:                              
 


-Svájcból:       


-Finnországból:


A cégekről, pár információ

-DOVO:

A Német cég, 1906-ban lett megalapítva Solingen-ben. A Dovo manufaktúra, Solingen egyik legpatinásabb gyára! A több mint 100 éves múlttal rendelkező gyár, a mai napig kézzel készíti exkluzív,csúcsminőségű termékeit. Hagyományokhoz híven, minőségi finomacélból készíti életreszóló termékeit. Ezek a termékek kiváló minőségű, Német rozsdamentes acélból készülnek, melyekre az igényes megjelenés, a precíz kidolgozás, kiváló éltartás és a hosszú élettartam jellemző! A gyártási procedúra 90%-a, a mai napig manuálisan történik, mely egyértelműen bizonyítja, a Dovo termékek különlegességét, és a csúcsminőségét. A Dovo termékek életre szóló minőségűek!

https://www.kesvilag.hu/gyarto/191

-Az Extrasol-Solingen:

Ez a cég, manikűr termékeket gyárt a németországi Solingenben. Kínálatukban többnyire magas minőségű „Solingen” termékek találhatóak.

https://www.kesvilag.hu/gyarto/49

-Wüsthof:

A Német Solingeni Ipar egyik remeke, akik nagyon komoly múlttal és gyártástechnológiával rendelkeznek. A Wüsthof, a Németországi Solingenben, egy családi tulajdonban lévő cég, mely 1814 óta működik. Jelenleg Harald Wüsthof és Viola Wüsthof vezetésével. A cég termékei versenyeznek más, kiváló minőségű háztartási és ipari kés gyártókkal.


https://www.kesvilag.hu/gyarto/27

-Victorinox:

A Svájci vállalat 1884-ben alakult meg. A híres Victorinox embléma – a pajzson lévő kereszt – 1909 óta létezik. 1921-ben, az "inox" [a "rozsdamentes acél" francia jelentéséből (acier inoxydable)] termékeik közé történő bevezetésével a vállalat neve és márkája a jelenlegi "Victorinox" (Victoria + Inox) lett.  

https://www.kesvilag.hu/39-ollok-.html/1/0,39900,0,,,,,22,0

-Rubis:

Évtizedekkel ez előtt kezdte el működését, mégpedig precíziós csipeszek gyártásával, kifejezetten a svájci óra manufaktúráknak akiknek a legjobb minőségre volt szükségük érzékeny óraművek megépítéséhez, később olyan márkák vették a termékeiket, mint a Rolex vagy a Cartier. A '80-as években a Rubis iránytváltott, hiszen felfedezték a hiányt a piacon, és elkezdtek minőségi szemöldökcsipeszeket gyártani, megcélozva ezzel a nőket.   

https://www.kesvilag.hu/gyarto/126


-Fiskars:  

A cég 1649-ben alakult Finnországban. Fiskars cég tervezi és egyben gyártja, a kiváló minőségű szerszámokat. Termékeiket biztonság, kényelem, egyszerűség és Jó ár-érték arány jellemzi.

https://www.kesvilag.hu/39-ollok-.html/1/0,39900,0,,,,,135,0



Ha ezek a termékek közül, bármelyik márkát választják, akkor garantáltan, biztosak lehetnek abban, hogy egy tartós és megbízható manikűr olló lesz a birtokukban. Ezek a termékek hosszú életen át ki fogják szolgálni önöket!
Bízom benne, hogy ez a bejegyzés is nagy segítség volt önöknek a legközelebbi választásra!